top of page
120353954_10159309631541614_840421470730

Trening

Nå løper vi ute hver onsdag og søndag!

Vi kjører intervaller på onsdags løpingen.

Annenhver uke bakkeintervaller og intervaller langs toglinja ved Sonsveien. Alle kjører den farten og intensiteten de selv ønsker. 

I tillegg til at vi får pulsen opp så er det sosialt og hyggelig.

Sosialt

Vi reiser på tur og hygger oss!

Det har blitt en tradisjon at vi reiser til Finnskogen i Juli. Der camper vi i hytter eller telt på campingplass. Dette er et skikkelig hyggelig "neppå" arrangement. På lørdagskvelden griller vi og feirer bragder og juger om hvorfor det ikke gikk så bra!

Når sesongen er på hell er det Karlstad Triathlon som står på tur. Igjen er det campingplass. Vi spiser sammen i Karlstad på lørdagskvelden. Også et skikkelig hyggelig arrangement.

Ungdomsgruppa har en tradisjon med å reise til HoveTri i Arendal. I tillegg reiser de på mange konkurranser gjennom hele sesongen. 

I tillegg til dette så er det mange som er på tur gjennom hele sesongen. Fellesnevneren er at vi heier på hverandre og står sammen som en klubb. 

KM 2020.png

KLUBBMESTERSKAPET 2020

Årets klubbmesterskap er avholdt og vinner av dameklassen er som alltid Cecilie Hagen, og endelig kom Rene tilbake på toppen av KM tronen i herreklassen. Nr to i herreklassen ble Marius og Jesper kom inn som nr tre. Gratulerer til alle sammen!!

bottom of page